Spoznajte náš
PENZIÓN
A REŠTAURÁCIU
NA MLYNE

OBEDOVÉ MENU 8,50 €
12.5. - 16.5.2025
Menu obsahuje polievku a hlavné jedlo. Cena 8,50 € (platné aj pre rozvoz)
Objednávky na donášku na tel.číslach 0918 907 418 alebo 0905 822 275 od 8.30hod.
Rozvoz jedla: 1. rozvoz o 10,30 hod.
2. rozvoz o 12,00 hod do 13.30 hod v rámci TT a okolia podľa dohody.
-----------------------------------------------------------------
PONDELOK: Hráškový krém s krutónmi 1,3,7/Slepačí vývar s niťovkami a zeleninou 1,3,7,9
1. Pravá hovädzia sviečková na smotane, domáca knedľa na pare 1,3,7,10
2. Grilované kuracie prsia na nivovej omáčke s kukuricou, dusená ryža, miešaný šalát 1,7
3. Vyprážaný syr so šunkou, varené zemiaky, domáca tatárska omáčka 1,3,7,10
4. Miešaný šalát ,,Mexiko“ kuracie mäso, červ. fazuľka, kukurica, chilli dip, cesnak.tortilla 1,3,7
5. Vyprážaný kurací rezeň v sezame alebo bravčový rezeň, dusená ryža, ovocný kompót 1,3,7
-----------------------------------------------------------------
UTOROK: Čínska ostrokyslá pol.s kur. mäsom 1,3,7/Slepačí vývar s niťovkami a zeleninou 1,3,7,9
1. Restovaná kuracia pečienka na cibuľke, cestovinová ryža-tarhoňa, uhorkový šalát 1,3,7,10
2. Saltinbocca z bravčového karé (šalvia, prosciuto), pečené zemiaky s rozmarínom 1,7
3. Domáce dolky s tvarohom, džemom, čerstvými jahodami, čokoládou a šľahačkou 1,3,7
4. Miešaný šalát ,,Mexiko“ kuracie mäso, červ. fazuľka, kukurica, chilli dip, cesnak.tortilla 1,3,7
5. Vyprážaný kurací rezeň v sezame alebo bravčový rezeň, dusená ryža, ovocný kompót 1,3,7
-----------------------------------------------------------------
STREDA:Zemiaková kyslá s var.vajíčkom, osúch1,7/Slepačí vývar s niťovkami a zeleninou 1,3,7,9
1. Kurací rezeň v syrovom cestíčku, pečené zemiaky, cuketový šalát s jogurtom a kôprom 1,3,7
2. Trhané bravčové mäso, chedarová omáčka, americké zemiaky, jarná cibuľka 1,7
3. Pečený encián v lístkovom cestíčku, varené zemiaky s petr.vňaťkou, cesnakový dresing 1,3,7
4. Beluga šošovicový šalát so špargľou, gril.Halloumi syrom, suš.paradajkami, reďkovka 1,9
5. Vyprážaný kurací rezeň v sezame alebo bravčový rezeň, slovenský zemiakový šalát 1,3,7,10,11
-----------------------------------------------------------------
ŠVRTOK: Francúzska cibuľačka syrový toast 1,3,7/Slepačí vývar s niťovkami a zeleninou 1,3,7,9
1. Grilovaná br.panenka na zelených fazuľkách so slaninkou, restované zemiaky s cibuľkou 1,12
2. Chrumkavé pečené kuracie stehno po americky, zemiakové hranolky, šalát coleslaw 1,3,7,9
3. Domáce zemiakové pirohy plnené bryndzou, rest. orav.slanina, cibuľka, čerst.pažítka 1,3,7,12
4. Beluga šošovicový šalát so špargľou, gril.Halloumi syrom, suš. paradajkam, reďkovka 1,9
5. Vyprážaný kurací rezeň v sezame alebo bravčový rezeň, slovenský zemiakový šalát 1,3,7,10,11
-----------------------------------------------------------------
PIATOK: Cesnaková krémová, vypráž.hrášok 1,3,7/Slepačí vývar s niťovkami a zeleninou 1,3,7,9
1. Pečená br. krkovička na dusenej kyslej kapuste, ½ zemiaková knedľa ½ parená knedľa 1,3,7
2. Vyprážané rybie filé v trojobale, zemiakovo-cibuľový šalát 1,3,7,10
3. Lasane ,,Bolognesse“ mäsová zmes, kor.zelenina, mozarella, bešamel, rucolla 1,3,7
4. Miešaný zeleninový šalát s grilovaným lososom, limetkový dip, toast 2 ks 1,3,7
5. Vyprážaný kurací rezeň v sezame alebo bravčový rezeň, slovenský zemiakový šalát 1,3,7,10,11
-----------------------------------------------------------------
1 Obilniny, 2 Kôrovce a výrobky z nich, 3 Vajcia, 4 Ryby, 5 Arašidy, 6 Sójové bôby, 7 Mlieko a výrobky z neho, 8 Orechy, 9 Zeler a výrobky z neho,
10 Horčica,11 Sezamové semeno, 12 Oxid siričitý, 13 Vlčí bôb,14 Mäkkýše .
Polievka 0,25l. Gramáž mäsa v surovom stave 120g, prílohy 150g,knedľa 160g.Šalát - hlavné jedlo minimálne 350g. Múčne hlavné jedlá min. 350g .
V našom zariadení Vám ponúkame možnosť prezentácie Vašej firmy alebo školenie Vašich zamestnancov. Pre tieto účely Vám ponúkame školiacu miestnosť s kapacitou 30 miest zariadenou flipchartom, premietacím plátnom a projektorom. Naše zariadenie je ideálne pre viacdňové školenia, nakoľko ponúkame možnosť kompletného servisu ubytovania do 26 lôžok, stravovania a nerušeného priebehu Vášho školenia. Potrebám klienta sa individuálne prispôsobujeme.