Obedové menu od 20.5.2024 do 24.5.2024
Denné menu obsahuje polievku a hlavné jedlo. Cena 7,90 €.
Objednávky na donášku na tel.číslach 0918 907 418 alebo 0905 822 275 od 8.30hod
Rozvoz od 10.30 – 13.30 v rámci TT a okolia podľa dohody.
Cena menu na donášku 7,90€ ( polievka, hlavné jedlo, obaly, rozvoz )
--------------------------------------------------------------
PONDELOK:
Fazuľová polievka so zeleninou a klobásou 1,3,7/Hovädzí vývar so zeleninou a niťovkami 1,3,7,9
1. Morčací rezeň v parížskom cestíčku, dusená ryža, šalát Coleslaw 1,3,7
2. Vyprážaná domáca fašírka z bravčového mäsa, zemiakové pyré, čalamáda 1,3,7,9
3. Špagety ,,Prosciuto crudo“ v pomodoro omáčke, olivy, rucolla, parmezán 1,3,9
4. Šalát ,,Kebab“,miešaný šalát s kur. kebabom a syrom feta, cesnak. dresing, cesn. tortilla 1,3,7,10
5. Vyprážaný kurací rezeň v sezame alebo bravčový rezeň, cibuľovo - zemiakový šalát 1,3,7,11,10
--------------------------------------------------------------
UTOROK: Francúzska cibuľačka , syrový toast 9 / Hovädzí vývar so zeleninou a niťovkami 1,3,7,9
1. Pečené mäsité bravčové rebierko, kuracie stehienko, tlačený pečený zemiak, cesnakový dip 1,7,9
2. Trhaná pečená kačica na dusenej červenej kapuste, parená knedľa, 1ks lokša 1,3,7
3. Zapekané cestoviny penne s kuracím mäsom a čerstvou brokolicou v syrovej omáčke 1,3,7,9
4. Šalát ,,Kebab“,miešaný šalát s kur. kebabom a syrom feta, cesnak. dresing, cesn.tortilla 1,3,7,10
5. Vyprážaný kurací rezeň v sezame alebo bravčový rezeň, cibuľovo - zemiakový šalát 1,3,7,11,10
--------------------------------------------------------------
STREDA: Držková polievka s hlivou ustricovou 1,9 / Hovädzí vývar so zeleninou a niťovkami 1,3,7
1. Kurací karbonátok na hríbovej omáčke s pórom, dusená ryža, miešaný šalát 1,3,9
2. Pečené jelenie stehno na šípkovej omáčke, zemiakové krokety, brusnice 1,9
3. Domáce buchty na pare pln. jahodovým lekvárom, maková alebo orechová posýpka, maslo 1,3,7
4. Šalát ,,Kebab“,miešaný šalát s kur. kebabom a syrom feta, cesnak.dresing, cesn. tortilla 1,3,7,10
5. Vyprážaný kurací rezeň v sezame alebo bravčový rezeň, cibuľovo - zemiakový šalát 1,3,7,11,10
--------------------------------------------------------------
ŠTVRTOK : Brokolicová krémová s krutónmi 1,3,7 / Hovädzí vývar so zeleninou a niťovkami 1,3,7,9
1. Kurací rezeň v zemiakovom cestíčku, posyp syrom, pečené zemiaky s rascou, miešaný šalát 1,3,7,9
2. Bravčové stehno na kôprovej omáčke, domáca knedľa na pare 1,3,7
3. Zemiakový prívarok, pečená klobása ,,Gašparík“, kváskový chlieb ,,Dobrá Pekáreň“ 1,3,7
4. Poké bowl s kuracím mäsom, čerstvou zeleninou a ovocím, teriyaki omáčka 1,3,7
5. Vyprážaný kurací rezeň v sezame alebo bravčový rezeň, cibuľovo - zemiakový šalát 1,3,7,11,10
--------------------------------------------------------------
PIATOK: Zemiaková kyslá s vajíčkom, posúch 1,3,7 / Slepačia s mäsom, zelen. a niťovkami 1,3,7,9
1. Dusené bravčové kocky na oravskej slanine, slovenská ryža - tarhoňa 1,3,9
2. Grilovaná br. panenka ,,Hokaido“ krémové rizoto, parmezán, rucolla, opeč. tekvic.semienka 1,7
3. Furmanské zemiakové halušky s bryndzou, opeč. klobása, posypané údeným syrom 1,3,7
4. Poké bowl s kuracím mäsom, čerstvou zeleninou a ovocím, teriyaki omáčka 1,3,7
5. Vyprážaný kurací rezeň v sezame alebo bravčový rezeň, cibuľovo - zemiakový šalát 1,3,7,11,10
--------------------------------------------------------------
Pri zmene/zámene prílohy k jedlu účtujeme poplatok 0,40centov.
1 Obilniny, 2 Kôrovce a výrobky z nich, 3 Vajcia, 4 Ryby, 5 Arašidy, 6 Sójové bôby, 7 Mlieko a výrobky z neho, 8 Orechy, 9
Zeler a výrobky z neho, 10 Horčica,11 Sezamové semeno, 12 Oxid siričitý, 13 Vlčí bôb,14 Mäkkýše .
Polievka 0,25l. Gramáž mäsa v surovom stave 120g, prílohy 200g, knedľa 160g.
Šalát - hlavné jedlo min.350g. Múčne hlavné jedlá min. 350g .
V našom zariadení Vám ponúkame možnosť prezentácie Vašej firmy alebo školenie Vašich zamestnancov. Pre tieto účely Vám ponúkame školiacu miestnosť s kapacitou 30 miest zariadenou flipchartom, premietacím plátnom a projektorom. Naše zariadenie je ideálne pre viacdňové školenia, nakoľko ponúkame možnosť kompletného servisu ubytovania do 26 lôžok, stravovania a nerušeného priebehu Vášho školenia. Potrebám klienta sa individuálne prispôsobujeme. Pre pracovné obedy sú k dispozícii 2 diskrétne salóniky s kapacitou 15 a 30 miest.