Obedové menu od 10.6.2024 do 14.6.2024
Denné menu obsahuje polievku a hlavné jedlo. Cena 7,90 €.
Objednávky na donášku na tel.číslach 0918 907 418 alebo 0905 822 275 od 8.30hod
Rozvoz od 10.30 – 13.30 v rámci TT a okolia podľa dohody.
Cena menu na donášku 7,90€ ( polievka, hlavné jedlo, obaly, rozvoz )
----------------------------------------------------
PONDELOK: Polievka kulajda s vajcom a šampiňónmi 1,3,7/ Hovädzí vývar so zeleninou a niťovkami 1,3,7,9
1. Morčací Gordon Bleu ( šunka, syr) v syrovom cestíčku, dusená ryža, miešaný šalát 1,3,7
2. Tekvicovo- zemiakový prívarok s klobáskou a vajíčkom, varené zemiaky a chlieb 1,3,7,12
3. Zemiakovo-cuketové mini placky s bryndzou, slaninkou a pažítkou 1,3,7,12
4. Zeleninový šalát s vyprážanými kuracími stripsami, toasty 1,3,7
5. Vyprážaný kurací rezeň v sezame alebo bravčový rezeň, slovenský zemiakový šalát 1,3,7,11
----------------------------------------------------
UTOROK: Hŕstková polievka s údeným mäsom 1,9,12 / Hovädzí vývar so zeleninou a niťovkami 1,3,7,9
1. Hovädzie varené mäso na chrenovej omáčke, domáca parená knedľa 1,3,7
2. Thajské žlté kari z kuracieho mäsa so zeleninou, jazmínová ryža, smažená cibuľka 1,2,5,9,14
3. Cestoviny penne Arabiata (pomodoro, prosciutto, olivy, parmezán)1,3,7
4. Zeleninový šalát s vyprážanými kuracími stripsami, toasty 1,3,7
5. Vyprážaný kurací rezeň v sezame alebo bravčový rezeň, slovenský zemiakový šalát 1,3,7,11
----------------------------------------------------
STREDA: Zeleninová krémová polievka s krutónmi 1,3,7 / Hovädzí vývar so zeleninou a niťovkami 1,3,7
1. Černohorský bravčový rezeň posypaný syrom, pečené zemiaky, cesnakový dresing 1,3,7
2. Krémové cuketové rizoto so stonkovým zelerom z arborio ryže s bravčovou panenkou, rukola, parmezán1,3,7,9
3. Parené buchty z našej kuchyne plnené slivkovým lekvárom preliate vanilkovým krémom 1,3,7
4. Poke bowl s kuracím filetom, čerstvou zeleninou a ovocím, teriyaki omáčka sezam 1,6,9,11
5. Vyprážaný kurací rezeň v sezame alebo bravčový rezeň, slovenský zemiakový šalát 1,3,7,11
----------------------------------------------------
ŠTVRTOK : Paradajkovo kapustová pol. s bravč.mäsom 1/ Hovädzí vývar so zeleninou a niťovkami 1,3,7,9
1. Pečený hejk, pučený zemiak, kyslé obloženie 1,4
2. Bravčová štefanská pečienka plnená vajíčkom, zemiakové pyré s maslom, čalamáda 1,3,7
3. Bryndzové halušky z našej kuchyne so slaninkou, pažítka 1,3,7,12
4. Poke bowl s kuracím filetom, čerstvou zeleninou a ovocím, teriyaki omáčka sezam 1,6,9,11
5. Vyprážaný kurací rezeň v sezame alebo bravčový rezeň, slovenský zemiakový šalát 1,3,7,11
----------------------------------------------------
PIATOK: Fazuľová pol. Jókai s údeným mäsom 1,12/ Hovädzí vývar so zeleninou a niťovkami 1,3,7,9
1. Chilli con carne z bravčovej panenky ( fazuľa, kukurica, paprika, chilli), dusená ryža 1,9,12
2. Grilované bravčové karé na zelených fazuľkách so slaninkou, štuchané zemiaky 12
3. Špagety Alio olio so sušenými paradajkami, domáce pesto, parmezán, rukola 1,3,7
4. Poke bowl s kuracím filetom, čerstvou zeleninou a ovocím, teriyaki omáčka sezam 1,6,9,11
5. Vyprážaný kurací rezeň v sezame alebo bravčový rezeň, slovenský zemiakový šalát 1,3,7,11
----------------------------------------------------
Pri zmene/zámene prílohy k jedlu účtujeme poplatok 0,40centov.
1 Obilniny, 2 Kôrovce a výrobky z nich, 3 Vajcia, 4 Ryby, 5 Arašidy, 6 Sójové bôby, 7 Mlieko a výrobky z neho, 8 Orechy, 9
Zeler a výrobky z neho, 10 Horčica,11 Sezamové semeno, 12 Oxid siričitý, 13 Vlčí bôb,14 Mäkkýše .
Polievka 0,25l. Gramáž mäsa v surovom stave 120g, prílohy 200g, knedľa 160g.
Šalát - hlavné jedlo min.350g. Múčne hlavné jedlá min. 350g .
V našom zariadení Vám ponúkame možnosť prezentácie Vašej firmy alebo školenie Vašich zamestnancov. Pre tieto účely Vám ponúkame školiacu miestnosť s kapacitou 30 miest zariadenou flipchartom, premietacím plátnom a projektorom. Naše zariadenie je ideálne pre viacdňové školenia, nakoľko ponúkame možnosť kompletného servisu ubytovania do 26 lôžok, stravovania a nerušeného priebehu Vášho školenia. Potrebám klienta sa individuálne prispôsobujeme. Pre pracovné obedy sú k dispozícii 2 diskrétne salóniky s kapacitou 15 a 30 miest.