Predjedlá

170 g  Zverinová paštéta s brandy a ružovým korením (brusnice, džem z pečených hrušiek, kváskový chlieb)1,3,7

100 g/ 200 g Hovädzí tatarák (hrubozrnná horčica, kapary, hrianky) 1,3,7,10                                                                                          

100 g Cviklové carpaccio (rukolový šalát, marinovaná pečená paprika, bryndza) 7,10                                                                                                                           

Polievky

0,33 l Silný vývar z kohúta  (rezance, mäso, koreňová zelenina)  1,3,7                                                                                  

0,33 l Cesnaková číra polievka so syrom 1,3,7                                                                                              

0,33 l Paradajková polievka  (parmezán, bazalka) 7                                                                                                                                

Hlavné jedlá

400 g Kuracie supreme  (hráškové pyré, demi glace, tekvicové krupoto) 1,7                                                                  

400 g Grilovaný zubáč  (maslové baby zemiaky, šafránová omáčka, sójové bôby) 4,6,7                                               

400 g Grilovaný steak z lososa  (maslové baby zemiaky,  špargľa, holandská omáčka) 3,4,6,7                                           

500 g Pečené bravčové rebrá  (coleslaw šalát, marinovaná červená cibuľa, BBQ omáčka, kváskový chlieb) 1,3,7,    

350 g/ 200 g Vyprážaný teľací rezeň (zemiakový šalát s červenou cibuľou) 1,3,7,10                                                        

200 g/200 g Grilovaná bravčová panenka (dubáková omáčka, opekané baby zemiaky) 1,7

300 g  Hubové rizoto (grilovaná panenka , parmezán) 7

Hovädzie mäso

200 g/ 80 g Steak z hovädzej sviečkovice (omáčka zo zeleného korenia, maslové baby zemiaky, gril.zelenina 7                                                                              

Klasika

150 g Vyprážaný kurací alebo bravčový rezeň (možnosť pripraviť aj v grilovanej verzii) 1,3,7                                                  

150 g Kurací alebo bravčový Gordon Blue 1,3,7                                                               

150 g Vyprážaný kurací alebo bravčový černohorský rezeň,   posypaný strúhaným syrom1,3,7                             

Detské menu

100 g Kurací rezník v panko strúhanke 1,3,7

Slovenská kuchyňa

350 g Bryndzové halušky so slaninkou 1,3,7,12                                                                                               

Cestoviny

300 g Domáce ravioly plnené tekvicou a ricottou  (hubové ragú z lesných kuriatok) 1,3,7                                                 

300 g Špagety Carbonara  (pancetta, žĺtko, parmezán)   1,3,7                                                                                               

300 g Linguine s krevetami  (cherry paradajky, baby špenát, parmezán) 1,3,4,7                                                                                                           

Bezmäsité jedlá

120 g Grilovaný hermelín s brusnicami 7                                                                                                          

150 g Vyprážaný syr v trojobale 1,3,7                                                                                                              

Šaláty

300 g Ľadový šalát s baby špenátom (grilované kuracie prsia, cherry paradajky, vinegret dressing) 10                      

300 g Grilovaný kozí syr (listový šalát s cviklou, vlašské orechy) 7,8                                                                                                                               

Prílohy

250 g Varené baby zemiaky s maslom a petržlenovou vňatkou 7                                          

250 g Opekané baby zemiaky                                                                                                                         

250 g Zemiakový šalát s červenou cibuľou 10                                                                                              

200 g Zemiakové hranolky                                                                                                                                             

200 g Dusená ryža                                                                                                                                                             

200 g Grilovaná zelenina                                                                                                                                                 

Prílohové šaláty

120 g Miešaný šalát                                                                                                                                                          

120 g Uhorkový šalát                                                                                                                                        

120 g Paradajkový šalát s cibuľou                                                                                                                 

120 g Coleslaw šalát 7                                                                                                                                        

Dezerty

300 g Domáce zemiakové šúlance s orechovou posýpkou (jahody, biela čokoláda, maslo)  1,3,7,8                    

300 g Tvarohové guľky s opraženou strúhankou ( omáčka z čiernych ríbezlí ) 1,3,7                                                        

350 g Palacinky s džemom alebo nutellou, šľahačka 1,3,7                                                                            

150 g Dezert podľa dennej ponuky                                                                                                   

„Niečo pod zub“

300 g Mlynársky tanier (klobáska, oravská slaninka, cibuľa, eidam, chlieb, horčica a chren) 1,3,7,10,12               

100 g Pražené solené mandle    

Jedálny lístok platný od 1.6.2025. Hmotnosť mäsa je uvedená v surovom stave.

Na základe smernice č. 2000/13/ES Európskeho parlamentu a Rady v znení smernice č. 2003/89/ES, smernice č.2005/26/ES

a smernice č. 2007/68/ES z novembra 2007. Výnos Ministerstva pôdohospodárstva a Ministerstva zdravotníctva SR č. 1187/2004 –100 o označovaní potravín v znení výnosu č. 1761/2005 –100 a výnosu č. 3069/2005 –100 vyplýva povinnosť informovať spotrebiteľa o alergénoch.

Zoznam alergénov:

1 – obilniny obsahujúce lepok, 2 – kôrovce a výrobky z nich, 3 – vajcia a výrobky z nich, 4 – ryby a výrobky z nich, 5 – arašidy a výrobky z nich, 6 – sójové zrná a výrobky z nich, 7 – mlieko a výrobky z neho vrátane laktózy, 8 – orechy: mandle, lieskové, vlašské, makadamové, pekanové, queenslandské a para orechy, kešu, pistácie, 9 – zeler a výrobky z neho, 10 – horčica a výrobky z nej, 11 – sezamové semená a výrobky z nich, 12 – oxid siričitý a siričitany, 13 – vlčí bôb a výrobky z neho, 14 - mäkkýše a výrobky z nich

ZMENA CIEN VYHRADENÁ

Jedálny lístok platný od 1.6.2025. Hmotnosť mäsa je uvedená v surovom stave.

Zodpovední vedúci:  Tomáš Bednárik