Spoznajte náš
PENZIÓN
A REŠTAURÁCIU
NA MLYNE

OBEDOVÉ MENU 8,50 €
2.6. – 6.6. 2025
Menu obsahuje polievku a hlavné jedlo. Cena 8,50 € (platné aj pre rozvoz.
Objednávky na donášku na tel.číslach 0918 907 418 alebo 0905 822 275 od 8.30hod.
Rozvoz jedla: 1.rozvoz o 10,30 hod, 2. rozvoz o 12,00 hod do 13.30 hod v rámci TT a okolia podľa dohody.
----------------------------------------------------------------
PONDELOK: Hrachová pol.s klobásou / Hovädzí vývar s niťovkami a zelenin.1,3,7,9
1. Hovädzia sviečková na smotane, domáca parená knedľa, brusnice 1,3,7
2. Grilované kuracie medailóniky na omáčke zo zel.korenia, dus.ryža, kapust.šalát
3. Špagety Aglio E Olio s parmezánom a čerstvou rukolou 1,3,7
4. Miešaný zeleninový šalát s kuracím mäsom, bylinkový dresing, toast 1,3,7
5. Vyprážaný kurací rezeň v sezame alebo bravčový rezeň, majonézový šalát 1,3,7,10,11
----------------------------------------------------------------
UTOROK: Brokolicová pol. s krutónmi 1,3,7/ Hovädzí vývar s niťovkami a zelenin.1,3,7,9
1. Moravský vrabec, štuchané zemiaky, čalamáda
2. Morčací rezeň v syrovom cestíčku, opekané zemiaky, coleslaw šalát 1,3,7
3. Parené buchty z našej kuchyne plnené džemom 1,3,7
4. Miešaný zeleninový šalát s kuracím mäsom, bylinkový dresing, toast 1,3,7
5. Vyprážaný kurací rezeň v sezame alebo bravčový rezeň, majonézový šalát 1,3,7,10,11
----------------------------------------------------------------
STREDA: Zeleninová pol.s mrveničkou 1,3,7 / Hovädzí vývar s niťovkami a zelen.1,3,7,9
1. Zemiakové lokše plnené kuracou pečienkou, kyslé obloženie 1
2. Hovädzie rezančeky na znojemský spôsob, tarhoňa, pažítka 1,3,7
3. Vyprážaný údený oštiepok plnený slaninkou, hranolky, tatárska omáčka 1,3,7,12
4. Miešaný zeleninový šalát s kuracím mäsom, bylinkový dresing, toast 1,3,7
5. Vyprážaný kurací rezeň v sezame alebo bravčový rezeň, dusená ryža, kompót 1,3,7,10,11
----------------------------------------------------------------
ŠTVRTOK: Zemiak.pol.na kyslo, posúch 1,3,7 / Hovädzí vývar s niťovkami a zelen.1,3,7,9
1. Trhané bravčové mäso na chedarovej omáčke, hranolky, jarná cibuľka 1,7
2. Kelový prívarok so zemiakmi, štefánska sekaná, chlieb 1,3,7
3. Zapekané palacinky plnené tvarohom, preliate vanilkovým krémom, šľahačka 1,3,7
4. Miešaný KEBAB šalát, tzatziky, toast 1,3,7
5. Vyprážaný kurací rezeň v sezame alebo bravčový rezeň, dusená ryža, kompót 1,3,7,10,11
----------------------------------------------------------------
PIATOK: Fazuľová pol. s údeninou 1,12 / Hovädzí vývar s niťovkami a zelenin. 1,3,7,9
1. ½ kur.krídielká + ½ bravč.rebierka, pečené zemiaky, BBQ majonéza 7,12
2. Hubové rizoto z arborio ryže s grilovanou panenkou, parmezán, čerstvá rucolla 1,7
3. Penne pomodoro s kuracím filetom ( olivy, prosciutto), parmezán 1,3,7
4. Miešaný KEBAB šalát, tzatziky, toast 1,3,7
5. Vyprážaný kurací rezeň v sezame alebo bravčový rezeň, dusená ryža, kompót 1,3,7,10,11
----------------------------------------------------------------
1 Obilniny, 2 Kôrovce a výrobky z nich, 3 Vajcia, 4 Ryby, 5 Arašidy, 6 Sójové bôby, 7 Mlieko a výrobky z neho, 8 Orechy,
9 Zeler a výrobky z neho, 10 Horčica,11 Sezamové semeno, 12 Oxid siričitý, 13 Vlčí bôb,14 Mäkkýše .
Polievka 0,25l. Gramáž mäsa v surovom stave 120g, prílohy 150g,knedľa 160g.
Šalát - hlavné jedlo minimálne 350g. Múčne hlavné jedlá min. 350g .
V našom zariadení Vám ponúkame možnosť prezentácie Vašej firmy alebo školenie Vašich zamestnancov. Pre tieto účely Vám ponúkame školiacu miestnosť s kapacitou 30 miest zariadenou flipchartom, premietacím plátnom a projektorom. Naše zariadenie je ideálne pre viacdňové školenia, nakoľko ponúkame možnosť kompletného servisu ubytovania do 26 lôžok, stravovania a nerušeného priebehu Vášho školenia. Potrebám klienta sa individuálne prispôsobujeme.